top of page
Kraamzorg Hellevoetsluis

Nieuwetijds Kits Geboortezorg 

06 42243999

Postbus 266
3220 AG Hellevoetsluis

CONTACT

Stuur ons een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

Zwaluw Eind.jpg
Geboortezorg

Onze regio

Omdat wij klein en persoonlijk zijn, kan het wel eens voorkomen dat we met een baby in onze handen staan als je belt, maar zodra deze slaapt bellen wij u terug.

Beverage Mug and a Laptop_edited.jpg

Wie is Nieuwetijds Kit`s Geboortezorg

Even voorstellen
Team Nieuwetijds Kit's Geboortezorg
Kitty van Doodewaard, Kit's Kraamzorg

Wat leuk dat u even een kijkje komt nemen op mijn site! 
Ik ben Kitty van Doodewaard en zoals je ziet aan de vele geboortekaartjes al heel wat jaren werkzaam in de kraamzorg.

Omdat mijn passie voor mijn werk zo groot is wilde ik dat graag delen. Dat deed ik al door nieuwe ouders wegwijs te maken met hun pasgeboren kindje, maar een échte toevoeging is toch wel om steeds meer mensen het plezier van

Kit's Kraamzorg te laten ervaren.. En dat kon natuurlijk maar op één manier... Uitbreiding! Kit's Kraamzorg is dus niet meer Kitty alleen. Super trots en overtuigt van de kwaliteit is Kit's Kraamzorg nu een team geworden. Een klein persoonlijk team met alleen maar medewerksters die met net zoveel liefde voor het vak werken als ik zelf.

Een kindje krijgen is een bijzondere en ontroerende gebeurtenis in iemands leven. Het is voor ons dan ook een voorrecht om in deze bijzondere situatie aanwezig te zijn en steeds weer getuige te mogen zijn van de groei van een gezin. 

 

Kraamzorg verlenen betekent voor ons niet alleen de zorg voor moeder en baby. Ook voor vader en de andere gezinsleden verandert er veel, ook zij kunnen daarom op de nodige aandacht rekenen. Wij zullen dan ook altijd onze uiterste best doen om er ook voor hen een onvergetelijke tijd van te maken. 

 

Al onze medewerkers zijn ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Kit's Kraamzorg heeft contacten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij de volgende organisaties:

gecertificeerd_natuurlijke_kraamzorg.png
bottom of page